Direct doneren

Banktransactie

T.n.v.: Stichting OneHeartMalawi
IBAN: NL95 RABO 0363 8869 58
BIC/SWIFT: RABONL2U

Veelgestelde vragen

Absoluut. De oprichters van deze stichting ontvangen geen vergoeding. De kosten voor het onderhouden van de stichting en de website worden betaald door de oprichters. Ook de transactiekosten van alle donaties worden door de oprichters betaald.

Stichting OneHeartMalawi heeft een ANBI-status, wat staat voor een Algemeen Nut Beogende Instelling. De voordelen van deze status voor de stichting en de donateurs vind je op onze ANBI pagina.

Blijf op de hoogte door ons te volgen op social media en door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina. Houd ook de website in de gaten voor updates, verhalen en foto’s.

Jouw donatie gaat momenteel naar project Beroepsopleiding waarbij wij een centrum oprichten waar jongvolwassenen in Malawi een vak kunnen leren.
Je kunt een jaarverslag van jouw donaties aanvragen door te mailen naar info@oneheartmalawi.com.

Heb je jouw periodieke donatie ingesteld via onze website? Stuur dan een mail naar info@oneheartmalawi.com om deze te wijzigen of annuleren.

Heb je jouw periodieke donatie ingesteld via jouw bank Ga dan naar de website of applicatie van jouw bank om de periodieke betaling te wijzigen of annuleren.

Doneren met cadeaukaarten

Heb jij net een cadeaukaart gekregen of heb je er thuis misschien nog een liggen? Overweeg dan om de waarde van jouw cadeaukaart te doneren aan Stichting OneHeartMalawi. Hiermee ondersteun jij de doelen en geef jij jongvolwassenen in Malawi een kans op een betere toekomst.

VVV Cadeaukaart

Heb jij een VVV Cadeaukaart?

Heb jij DE Cadeaukaart?

Koopt jouw bedrijf of instelling wel eens cadeaukaarten in?

Als jouw bedrijf of instelling deze zou kopen bij YourGift Cadeaukaarten kan er een goed doel worden gekozen waaraan 3% van de afgenomen kaartwaarde wordt gedoneerd. Stichting OneHeartMalawi kan deze donatie ontzettend goed gebruiken om kansen te bieden aan jongvolwassenen in Malawi. Neem contact op met jouw werkgever en bestel de YourGift Cadeaukaarten zakelijk door hier te klikken en Stichting OneHeartMalawi te kiezen als goed doel.

Gratis doneren via jouw online aankopen

Via SponsorKliks of DoelShop kun je een financiële bijdrage leveren aan OneHeartMalawi, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd, Bol.com of een van de andere 700 Nederlandse webshops en OneHeartMalawi ontvangt hiervoor een percentage van het aankoopbedrag.

Online boeken kopen bij YouBeDo

Bij YouBeDo kun je online boeken kopen als particulier en zakelijk, en gaat tot 12% van het aankoopbedrag naar het goede doel. OneHeartMalawi is partner van YouBeDo en dus kun je ook ons op deze manier ondersteunen!

Betaal je echt niet tot 12% meer als je een boek koopt bij YouBeDo? Nee! In Nederland geldt de Wet op de Vaste Boekenprijs waardoor alle Nederlandse boeken overal dezelfde prijzen moeten hebben. Het percentage gaat dus ten koste van de marge van YouBeDo.

Help OneHeartMalawi onder de aandacht te brengen

Als meer mensen op de hoogte zijn van stichting OneHeartMalawi kunnen we samen nog meer impact maken voor de jongvolwassenen in Malawi. Wil jij helpen om het doel onder de aandacht te brengen?

Wil je meer lezen over de stichting?

Projecten

Leer wat OneHeartMalawi doet voor mensen in Malawi.

Malawi

Ontdek het prachtige Malawi, het warme hart van Afrika.

Ons verhaal

Lees over onze connectie met Malawi en de stichting.

ANBI

Leer meer over onze ANBI status en de bijbehorende voordelen.